NYHETER! från Katrin.

Katrin Produktkatalog 2018

Hygienlösningar för industrin
Katrin erbjuder hög kvalitet och funktionella produkter som underlättar ditt arbete. Deras hygienlösningar tar hänsyn till allt.
Välj eran verksamhetsmiljö och hitta er rätta lösning.

Katrin lösningar för toaletten
Högre förväntningar betyder högre kvalitetskrav i fråga om handdukar och mjukpapper, liksom även krav på eleganta dispensrar och accessoarer. Ett större antal besökare i toaletterna kräver dispensrar med större kapacitet och Katrins mjukpapper som anpassat för specifika syften.
Pappret och dispensern tillsammans skapar den optimala lösningen för dina behov.

NYHETER! från Tork.

Tork produktkatalog 2019

Tork har lanserat ett nytt webbverktyg som ger inspiration, praktiska tips och rekommendationer

Kontor
Oavsett om du befinner dig på ett litet kontor eller i en stor kontorsbyggnad erbjuder Tork dig det städmaterial du behöver för ditt kontor. Vi tillbringar alla mycket av vår tid på arbetsplatsen, så vi vet att hygienen är avgörande. God hygien visar att du bryr dig om dina anställda. Det innebär även mindre sjukdagar.

Vård
Varje sjukvårdinrättning arbetar för att förbättra sina patienters livskvalitet. Tork hygienartiklar för sjukvård är speciellt utvecklade för våårdgivare och för att minska risken för infektion. Tork har också städmaterial som underlättar rengöring av alla typer av utrymmen och ytor.

Industri
Håll din produktionslinje ren och igång med Tork praktiska dispensrar och deras städmaterial för industrin som är anpassade för uppgiften.

Restaurang och Catering
Tork produkter, idéer och expertis kan hjälpa dig att snabbt ta hand om dina dagliga behov i kök, toalettutrymme och matsal. På så sätt har du mer tid för det som är viktigast, att hålla dina kunder nöjda.

Hotell
Erbjud en fräsch, ren och behaglig vistelse för dina gäster varje dag. Våra hygien- och desinfektionsprodukter och vårt städmaterial för hotell kan hjälpa ditt arbetsteam att snabbt ta hand om rengöringen så att du har mer tid att få dina gäster att känna sig som hemma.

Livsmedelsindustrin
Utmaningen som du ställs inför varje dag är att arbeta snabbt och effektivt, samtidigt som du måste hålla alla ytor och maskiner skinande rena. För att hjälpa till att påskynda dina rengöringsuppgifter tillhandahåller vi städmaterial som har utvecklas just för din verksamhet. Vi kan effektivisera städningen och påskynda rengöringen av maskiner, köksredskap, ytor och händer. Det kommer att ge dig mer tid för vad verksamheten handlar om – att producera mat och att betjäna kunder.
Noggrann rengöring på känsliga ytor? Då har vi rengöringsduken för dig. För att läsa mer, klicka HÄR