EU Ecolabel
Den Europeiska unionens märkningssystem för att produkter ska uppfylla höga miljökrav. För mjukpappersprodukter innebär det att de är tillverkade av återvunnen fiber från 100 % hållbart förvaltade skogar. 
 


Svanen
Svanen har funnits sedan 1989 och är Nordens officiella miljömärkning som i Sverige sköts av Miljömärkning Sverige AB på uppdrag av regeringen. De granskar varor och tjänsters miljöpåverkan under hela livscykeln från råvara till avfall samt ställer krav på funktion och kvalitet.
 


FSC®

Garanterar att produkten är tillverkad av fiber från hållbart förvaltade skogar och andra kontrollerade källor.


 Dermatologiskt testad och godkänd
De dermatologiska testerna garanterar att produkten är hudvänlig. Produkten har testats pa personer med olika hudtyper och allergier och godkänns endast om ingen irritation kan märkas.

 


ISO 9001

ISO 9001 är en serie standarder för kvalitetsledningssystem. Företag som arbetar kontinuerligt med tydliga processer och ansvar, förbättrar sina processer och klarar av att leverera oföränderlig kvalitet kan fa certifikatet.
 


ISO 14001

ISO 14001 är en serie standarder för miljöledningssystem. Företag som kontinuerligt omsätter miljölagstiftning och riktlinjer i handling och strävar efter att minska utsläpp kan fa certifikatet.
 


Gost-r-certifikatet (Ryssland)

GOST R (GOsudarstvennyy STandart Rossii) är ett kvalitetscertifikat för olika branscher som intygar att tillverkaren uppfyller den ryska regeringens krav.