ALLMÄNNA VILLKOR 

AVGIFTER
Fraktfritt vid beställning över 2000 kr exklusive moms. Övriga beställningar som understiger detta tillkommer frakt om 395 kr exklusive moms per pall och order. Godset levereras till angiven adress inbärning och avisering av gods är en extra tjänst som debiteras enligt gällande taxa.

MOTTAGANDE
Kontrollera att alla kollin finns med och att inget är skadat innan du kvitterar fraktsedeln. Avvikelser eller skador rapporterar du direkt till transportören.

LEVERANSTIDER
Leveranstiderna kan variera beroende på vilka produkter ni beställer.
Vid hel pall av samma produkt levereras varorna oftast inom 5 arbetsdagar.
Vid blandade produkter kan leveranstiden bli något längre.

RESTORDER
Artiklar som tillfälligt är slut och överstiger 100 kr restnoteras och levereras snarast möjligt. 

REKLAMATIONER
Har du anmärkningar på leveransen ska du kontakta Kontorsvaruhuset inom 5 dagar från det att du mottagit varorna. Efter godkänd retur, som inte beror på fel av Kontorsvaruhuset, krediteras varorna till 100 % av fakturerat belopp, kunden står för returfrakt.  Vid senare retur utgår ingen kreditering. Returvaror ska vara i originalskick och med originalförpackning.

PRISER
Priser på webbshopen anges exklusive moms. I händelse av prisjusteringar förbehåller Kontorsvaruhuset sig rätten att tillämpa leveransdagens pris.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker via kort eller via Klarna faktura.
Försäljning via webshop endast till företag, privatpersoner är välkomna till vår butik i Tomelillla.

FORCE MAJEURE
Vi reserverar oss för omständigheter utanför vår kontroll t ex strejk, datahaveri, väderförhållande et c.

ERSÄTTNINGSVAROR
Sortiment uppdateras och förbättras löpande. Om någon vara är slut i lager, kan vi i förekommande fall leverera en likvärdig ersättningsvara. Är du inte nöjd med ersättningsvaran har du full returrätt och ditt konto krediteras varan och returfrakten. Förutsättningen är att du använder returhandlingar som du rekvirerar hos oss.

TEKNISK SUPPORT
Vi tillhandahåller den information som våra leverantörer förser oss med. Vid vissa tekniska problem, kan du bli hänvisad direkt till tredjeparts- företags betalsupport. Teknisk dokumentation kan ibland vara på engelska. Vi förbehåller oss rätten till ändringar samt reserverar oss för skrivfel. Uppgifterna i katalogen samt webbplats lämnas med reservation för eventuella ändringar utanför vår kontroll.

FÖRBEHÅLL
Torkpapper ( Kontorsvaruhuset ) reserverar sig mot eventuella felaktigheter på webbplatsen, utgående artiklar samt slutförsäljning.

GDPR
GDPR policy